Lucrez în Marea Britanie

Un permis de muncă nu este necesar în Marea Britanie. 

Este suficient să vă arătați cartea de identitate sau pașaportul. 

Opțiunile de căutare a unui loc de muncă sunt variate. 

Fiecare oraș mai mare are o agenție de ocupare a forței de muncă de stat, care îndeplinește sarcini similare cu cele ale agențiilor de ocupare a forței de muncă din Germania. 

Paginile galbene oferă informații despre locația agențiilor de recrutare. Aceste agenții private de ocupare a forței de muncă nu percep taxe de la solicitanții de locuri de muncă și pot fi contactate online.

Ziarele britanice oferă, de asemenea, o piață extinsă de publicitate.
Dacă doriți să vă abonați la ziarele britanice, veți găsi cele mai multe reclame de locuri de muncă joi. Locurile de muncă la birou sunt prezentate în Daily Telegraph și Daily Express în zilele de marți. Profesorii îl pot găsi luni în Times sau marți în The Guardian. Cele mai bune locuri de muncă în mass-media și marketing sunt miercuri în Times și Daily Telegraph. Ziarele regionale The Scotsman, Yorkshire Post și Birmingham Post pot fi, de asemenea, utilizate pentru căutarea unui loc de muncă. Directorii ar trebui să folosească săptămânal The Economist pentru a-și îndruma căutările de locuri de muncă.

Cei care se apropie de companie ar trebui, desigur, să depună documentele de aplicare în limba engleză.
Un accent deosebit este pus pe concizie. Pentru un prim contact, sunt obișnuite doar o scurtă scrisoare de intentie și un CV în ordine cronologică descrescătoare. În plus față de dată și semnătură, se renunță la detalii personale precum vârsta, starea civilă sau religia. Certificatele și alte dovezi nu sunt atașate, dar prezentate la interviu, dacă este necesar.

Un număr de securitate socială este o condiție prealabilă pentru începerea lucrului
Acest lucru este acordat de biroul local de asistență socială. După începerea lucrărilor, autoritățile fiscale și vamale emit HMRC cu un număr fiscal. Impozitul pe venit reținut depinde de veniturile obținute și este cuprins între 10 și 40% din venit. Munca și viața în Marea Britanie fac obiectul unei broșuri care este publicată de Ambasada Britanică și poate fi descărcată.

Căutați un loc de muncă în Anglia
Libertatea de circulație în Uniunea Europeană este un mare avantaj al vremurilor noastre și permite o căutare de locuri de muncă simplificată în străinătate. Din ce în ce mai mulți oameni își îndeplinesc visul unei vieți în Anglia, fie pentru o perioadă limitată, fie pentru totdeauna. Dar cum și unde găsiți un loc de muncă adecvat și ce ar trebui luat în considerare?

Există diverse opțiuni pentru solicitanții de locuri de muncă în Anglia
Un prim punct de contact atunci când cauți un loc de muncă în Anglia pot fi centrele de locuri de muncă ale Agenției Federale pentru Ocuparea Forței de Muncă. Agenția oferă informații despre subiectul muncii și locuinței în Anglia pe site-ul agenției sale internaționale de plasament, inclusiv ce drepturi aveți ca angajat și puteți găsi o serie de oferte de locuri de muncă pe bursa sa de locuri de muncă. De asemenea, oferă evenimente de informare și oferă asistență în planificarea proiectului.

O a doua sursă importantă de informații este Portalul european pentru mobilitatea locurilor de muncă - pe scurt EURES. Aceasta este o instituție a Comisiei Europene și a altor organizații guvernamentale din țările UE. În plus față de motorul de căutare de locuri de muncă, EURES oferă răspunsuri la un număr mare de întrebări, de exemplu care sunt lucrătorii calificați sau grupurile profesionale care sunt în mod special solicitate în Anglia. În plus, există și posibilitatea unui contact personal cu un consultant care, printre altele, îndeplinește și funcția de broker de locuri de muncă. De asemenea, sunt oferite pagini de informații separate și locuri de muncă vacante pentru oamenii de știință.

Dacă ați adunat deja informații inițiale pentru un viitor în Anglia,
Contactarea directa a autorităților locale responsabile și puteți începe să căutați un loc de muncă. Deoarece biroul de ocupare a forței de muncă din Anglia este prezent online, îi puteți contacta confortabil de acasă. Există, de asemenea, numeroase alte piețe și portaluri de locuri de muncă pe tema muncii în Anglia, care se găsesc pe internet.

Majoritatea instituțiilor engleze, cum ar fi universitățile și muzeele
Companiile mari, înființează portaluri de solicitanți online, unde vă puteți înregistra și aplica direct pentru un loc de muncă adecvat. Dacă sunteți interesat să lucrați într-o anumită companie, o aplicație nesolicitată poate duce, de asemenea, la obiectiv. Merită, de asemenea, să căutați reclame de locuri de muncă în presa cotidiană engleză, cum ar fi The Times sau The Herald. Dacă ați găsit o ofertă de locuri de muncă interesantă și adecvată, problema cererii corecte și de succes ar trebui totuși clarificată. Oricine aplică pentru un loc de muncă în Anglia ar trebui să o facă cu siguranță în limba locală. De obicei, oferta de locuri de muncă respectivă precizează ce documente sunt necesare pentru procesul de aplicare