Asistent productie abator Germania

Sunt cautati necalificati pentru fabricile de prelucrare a carnii in strainatate

Se cauta muncitori pentru lucru in abatoarele din strainatate.

Necalificati la ambalare, spalatori, alte sarcini diverse; si calificati: macelari,
transatori
  • Se accepta si cupluri care sa detina CETATENIE EUROPEANA (pasaport sau buletin).
  • Lucrul este desfasurat in baza contractului incheiat cu angajatorul; salariul se vireaza pe contul bancar al angajatului.
  • Loc de cazare aflat in apropierea locului de munca;
  • Suport informativ si toate detaliile cu privire la procesul de angajare si integrare la locul de munca .
  • NU SE PERCEP COMISIOANE! 
  • Suntem reprezentanta romana a companiei germane cu care se incheie contractele de munca direct.

Institutul Național de Statistică (INS) a anunțat astăzi că, în 2019, sacrificările din bovine, porcine, ovine și caprine în unitățile industriale au scăzut comparativ cu anul 2018. Totodată, a fost înregistrată o scădere a producției de lapte colectat de la exploatațiile agricole și centrele de colectare de către unitățile industriale procesatoare.
În ceea ce privește numărul de bovine sacrificate în unitățile industriale în 2019, acesta a scăzut față de anul precedent cu 15,9%, la 196.037 de capete, în timp ce sacrificările de porcine au scăzut cu 8,1%, la 3.921.418 de capete. Față de anul precedent, producția de carne de bovine a scăzut cu 12,8%, iar cea de pornice cu 6,2%, conform news.ro.
De asemenea, numărul de ovine și capre sacrificate în abatoare a scăzut cu 0,5% față de anul precedent, la 842.381 de capete, în timp ce producția de carne de ovine și caprine a scăzut cu 1,1%. Totuși, numărul de păsări sacrificate în unitățile industriale a crescut față de anul 2018 cu 6%, la 280,54 milioane de capete, iar producția de carne de pasăre a crescut cu 6,6.